Aankomende Wedstrijden

Geen gebeurtenissen gevonden

Advertentie/Sponsoring

NIEUW-AMSTERDAM - Op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli en zondag 2 juli 2017 werd door de Zwem- en Poloclub Moby Dick voor de 38e keer het internationale waterpolotoernooi georganiseerd in het natuurbad De Zandpol te Nieuw Amsterdam. 

Het toernooi kent een grote bekendheid in zowel binnen- als buitenland. Er werd gespeeld met ruim 100 teams in 16 poules, verdeeld over 7 velden. De teams, spelend in de Eredivisie tot het districtsniveau, kwamen onder andere uit Nederland, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk en Denemarken.

Ook een afvaardiging van de waterpoloërs van Bolsward en Franeker waren van de partij. In een poule, met onder andere een team uit Duitsland, deden de spelers het dit jaar bijzonder goed.

Op de eerste speeldag wisten de heren maar liefst drie van de vier wedstrijden te winnen. Op zondag stonden er twee wedstrijden gepland. Hiervan werd er één gewonnen. De andere partij ging helaas minder goed en werd dan ook kansloos verloren.

Ondanks de twee verliespartijen wist de combinatie van Bolsward & Franeker toch de tweede plaats te pakken. De waterpolocombinatie van Bolsward & Franeker kan dan ook terugkijken op een mooi toernooi.

Met dit mooie resultaat kijken we dan ook uit naar het aankomende seizoen, waarin de waterpoloteams van Bolsward en Franeker tevens de krachten gaan bundelen.

Het waterpoloteam van ZPC Bolsward en & FZC '54

Adres

Zwem en Polo Club Bolsward
Postbus 186
8700 AD Bolsward.
info@zpcbolsward.nl

Locatie

Zwembad Vitaloo
Badweg 5
8701 XG Bolsward

Kaart

Facebook