Aankomende Wedstrijden

Geen gebeurtenissen gevonden

Advertentie/Sponsoring

Pupillen:
Voor alle kinderen die A (en het liefst B) hebben tot 13 jaar wordt er spelenderwijs het waterpolo├źn geleerd. Het plezier staat voorop en prestatie komt later. Tijdens de trainingen worden zowel de zwemvaardigheid als de balvaardigheid goed geoefend. De jongste pupillen kunnen het geleerde in praktijk brengen tijdens een toernooi met andere verenigingen. De oudere pupillen kunnen al kennis maken met de waterpolo-competitie tijdens wedstrijden die ze spelen in toernooi vorm.

Aspiranten
Bij de Aspiranten onder de 17 en onder de 15 is de jeugd de toekomst. Hier spelen jongens en meisjes tot hun 17e jaar. Ze zijn gedreven om prestatie en plezier te combineren en dat gaat ze heel goed af... er wordt goed gespeeld en veel geleerd. Ze leren hier de techniek en vaardigheid van het Waterpolo tijdens trainingen en wedstrijden. Zo "groeien" ze om later bij de senioren nog meer uitstekende prestaties te kunnen verrichten. Goede begeleiding tijdens trainingen en wedstrijden is natuurlijk vanzelfsprekend.

Dames
Het dames team van Bolsward zit weer in de "lift". De dames die hier spelen zijn recreatief bezig en doen natuurlijk hun best om een goede wedstrijd te spelen, wat hun steeds beter afgaat. In het dames team spelen dames van 16 en ouder.

Heren 2
Deze mannen gaan voor de Fun en Prestatie, daarbij is het natuurlijk ook een goede zaak voor de gezondheid. Het is het leukste recreatie team dat toch presteert, hierin spelen mensen die graag in het water willen bewegen en een balletje willen gooien.

Heren 1
Het Heren 1 is het team dat voor de prestatie gaat! Hun doel is om zo hoog mogelijk in de competitie te eindigen, om dan te kunnen promoveren. De jongens die hier in spelen zijn 16 jaar en ouder.

 

Team foto Pupillen 2012

Adres

Zwem en Polo Club Bolsward
Postbus 186
8700 AD Bolsward.
info@zpcbolsward.nl

Locatie

Zwembad Vitaloo
Badweg 5
8701 XG Bolsward

Kaart

Facebook